Hjem


Om, Sviir


"Sviir er en gjeng Oslo-gamliser som bråker slik at det høres helt ned til Vågsbygd. Som et slags dette tiårets pønkete utgave av Black Debbath, med tunge riff, en sinna liten veps av en vokkis, en trommis tightere enn en hamsteranus og en drøy bassist som vi har hørt er enda høyere ennTwin Towers - pre 9/11 - er dette en uslåelig kombo!"

- Bælle, Chemtrails Oslo


"Sviir er røft og catchy med masse attitude og glimt i øyet!"

- Eirik Ø. Aadland, Spurv, Mokri, Glutton og TordivelOm, Enkle Sanger Om Kjærlighet"Enkle Sanger Om Kjærlighet, er ei plate med stor musikalsk variasjon som spenner fra friske pønka låter med fine riff til forholdsvis tung tung rock. [...] Heilstøypt!"

- Atle, Norsk over og undergrunnsmusikk - 3.5.2023


"Dette er ei skive som setter meg i godt humør, og noen ganger er det viktig med musikk som gjør nettopp det! Derfor er dette ei debutskive som jeg hilser sterkt velkommen!"

Karakter: 5/6.

- Knut Olav Halseth, KnutObloggen - 24.4.2023


Om, Bikkja

"Her kan alle slenge seg med frå første stund, og det ligg an til at bandet får publikumsvokal med seg heilt frå start."
- Onar, Norsk over og undergrunnsmusikk - 18.1.2023


Om, Det Jeg Vil Ha

" Det er helt klart den beste låta jeg har hørt denne uka! Den skal jeg høre mange, mange ganger!"
-
Andreas L. Wik, nyfrelst fan etter debutkonsert 10.2.2023


Om, Kjerneverdier

"Låten er drivende og ok den, norsk tekst, absolutt noe Sabbath i formen her, men også mye Dum Dum Boys og norsk rock i ryggmargen."

 - Heavymetal.no (webzine, 18.11.2022.)

"Når jeg kjenner at rockefoten begynner å gå, og smilet kommer, da må det jo være noe i det. [...] Jeg får litt sånn punka følelse over vokalen og hele den greia. Måten det blir fremført på, det er jævlig fett!"
- Rudi, Dårlige venner podcast


"Va'det det du vil' ha? Ja, det va' det vi vil' ha! Greit, helt nydelig egentlig!"
-
Mattis, Dårlige venner podcast